معرفی ک ارتودنسی

ک ساده ترین روش برای ساکت کردن نوزاد است. این ابزار ساده نوزادی را که به شدت به مکیدن چیزی نیاز دارد، آرام می کند. اما بسیاری از والدین در مورد عوارض آن برای دندان و فک کودک نگران هستند.

والدین نگران آن هستند که استفاده از ک برای دندان های نوزاد بد باشد، اما به طور کلی زیر دو سال هیچ تاثیر منفی بر دهان و دندان نوزاد ندارد. با این حال، پس از ۴ سالگی استفاده از ک می تواند باعث ابتلا به کراس بایت، اوربایت و اپن بایت شود. این نوع ناهنجاری های دهان و دندان بر جویدن، حرف زدن و ظاهر بیمار تاثیر منفی می گذارد و اغلب به درمان های ارتودنسی نیاز دارند.

با این حال، استفاده از ک دارای یک مزیت است. مکیدن ک ریسک پوسیدگی دندان را کاهش می دهد زیرا کودک برای آرام شدن به شیر خوردن از سینه یا بطری پناه نمی برد. کودکانی که با شیر خوردن به خواب می روند، دچار پوسیدگی دندان در ۱۶ تا حتی ۲۰ دندان خود می شوند.

در سال های اخیر، ک ارتودنسی با این شعار به بازار معرفی شده اند که عارضه ای برای دندان ندارند.

پس اگر کودک شما عاشق استفاده از ک است، از چه مدلی برای او باید استفاده کرد که کمترین آسیب را برای او به همراه داشته باشد؟ شاید درباره ک ارتودنسی شنیده باشید. این نوع طراحی می تواند مضرات ک را به حداقل برساند.

معرفی ک ارتودنسی
معرفی ک ارتودنسی

تفاوت ک اتودنسی و سر گرد

اول از همه خوب است بدانید که به طور کلی برای قسمت اصلی ک که مستقیماً در دهان کودک قرار می گیرد دو نوع وجود دارد: نوک کروی و ارتودنیک.

ک های ارتودنتیک برای جلوگیری از ناهنجاری های دندان ها و مقابله با مشکلات دهان و دندان در مقاطع پس از تولد کودک طراحی شده اند، زیرا دندان های شیری کودک به زودی در خواهند آمد که زمینه ساز دندان های دائمی دوران بلوغ خواهند بود.

یک ک ارتودنتیک دارای یک نوک مشابه مادر است که پایین آن پهن و بالای آن گرد است. آنها به طور خاص طراحی شده اند تا از شکل گیری دهان و فک در حال رشد کودک پشتیبانی کنند. در طول عمل مکیدن، برای داشتن طبیعی ترین شکل از عمل مکیدن و کاهش فشار بر لثه و دندان در حال رشد، آنها در دهان نوزاد درست مانند نوک مادر صاف می شوند.

شکل این ک در بالا گرد و در قسمت پایین که بر روی زبان قرار می گیرد صاف است. این نوع طراحی برای حفاظت از شکل کام و فک انجام شده است و شباهت زیادی به نوک سینه مادر دارد. نوع طراحی ک ارتودنسی باعث می شود که فشار حاصل از مکیدن آن از روی لثه و دندان های در حال رشد نوزاد برداشته شود.

بنابراین، گفته می شود که این نوع ک از کج شدن دندان ها، اشکال در فک و مشکلات ارتودنسی مانند اپن بایت و اوربایت جلوگیری می کند.

تفاوت ک اتودنسی و سر گرد
تفاوت ک اتودنسی و سر گرد

انواع ک ارتودنسی

ک های ارتودنسی در دو نوع سیلیی و لاتکسی در بازار قابل تهیه می باشند. اگر به دنبال جنس بادوام تر هستید، باید بدانید که ک های سیلیی در مقایسه با ک های لاتکسی از دوام بالاتری برخوردار هستند و هیچ گونه بو و مزه ای ندارند. منفذ هایی در سطح این نوع از ک ها، به منظور استریل کردن آن ها تعبیه شده است؛ به همین جهت با استفاده از آن، می توان سلامت نوزاد را نیز تامین کرد.

ک های ارتودنسی عرضه شده در بازار ، انواع و اشکال مختلفی را شامل می شود. از جمله رایج ترین انواع ک می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • ک های ارتودنسی دایره ای شکل
  • ک های ارتودنسی بادامی شکل
  • -ک های ارتودنسی معمولی

انواع سپر ک

شکل های مختلفی نیز برای قسمت سپر وجود دارد، ولی به طور کلی شما دو نوع را بیشتر می ببینید: پروانه ای و گرد. این دو نوع خیلی برتری خاصی نسبت به هم ندارند و برای اکثریت انتخاب فقط می تواند موضوع ترجیح باشد. اگر کودک شما شیر مادر می خورد، ممکن است شکل گرد را ترجیح دهد، زیرا به نظر می رسد که تماس بینی اش با ک را مجدداً مشابه زمانی که از شیر مادر تغذیه می کند، می پسندد.

 انواع سپر ک
انواع سپر ک

مزایای استفاده از ک ارتودنسی چیست؟

  1. پیشگیری از خطر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد
  2. تسکین و پیشگیری از ریفلاکس و کولیک دوره نوزادی
  3. آرام شدن کودک در زمان بی قراری
  4. کاهش گوش درد در هنگام پرواز هوایی

مکیدن زیاد از حد ک چه مشکلاتی ایجاد می کند؟

استفاده طولانی مدت از ک می تواند مشکلات عدیده ای در فک، دندان و گفتار وی ایجاد کند. ک با جلو کشیدن دندان های جلو و تغییر قوس دندانی باعث آسیب به فرم دندان نوزاد می شود. در موارد شدید رشد کج دندان ها فاصله دندان ها را نیز تغییر می دهد و در رشد دندان های دائمی نیز مشکل ایجاد می کند. از سوی دیگر مکیدن طولانی مدت ک با جلو کشیدن زبان باعث اختلال در گفتار و طرز تلفظ برخی حروف می شود. جدا از آسیب به فرم دندان نوزاد، احتمال ابتلا به عفونت گوش میانی و انتقال باکتری ها به دهان نوزاد در کودکانی بیشتر است که از ک استفاده می کنند.

مضرات مکیدن بیش از حد ک

عارضه ای به نام دندان کی:

دندان کی یکی از ناهنجاری های دهان و دندان است که در اثر مکیدن بیش از حد ک، دندان های پیش کودک به سمت جلو کشیده می شوند. در اغلب موارد این عارضه پس از رشد دندان های دائمی کودک برطرف می شود، اما در برخی موارد، ناهنجاری در دندان های دائمی نیز دیده می شود. از این رو، ترک عادت مکیدن ک و معاینه توسط ارتودنتیست در هفت سالگی ضروری است.

 عارضه ای به نام دندان کی
عارضه ای به نام دندان کی

مکیدن ک ارتودنسی از چه سنی باید قطع شود؟

هر چند ادعا می شود که ک ارتودنسی از بروز مشکلات ارتودنسی در آینده پیشگیری می کند، اما باز هم به عنوان متخصص در این حوزه به شما توصیه می کنیم برای پیشگیری از بروز آسیب به دهان و دندان نوزاد خود استفاده از ک از هر نوعی را محدود کنید و استفاده از آن را پس از دو سالگی قطع کنید.

در موارد نادری دیده می شود که کودک خود مصرف ک را کنار می گذارد. اگر این طور است شما یکی از خوش شانس ترین مادران روی زمین هستید. با این حال به یاد داشته باشید که بهتر است از ابتدا روش دیگری را برای آرام کردن فرزند خود استفاده کنید. غلغلک دادن، سرگرم کردن، دادن اسباب بازی، آواز خواندن و تکان دادن نوزاد بهتر از آنست که دو سال بعد برای گرفتن ک از فرزندتان دچار مشکل شوید.

روش هر مادر برای گرفتن ک ارتودنسی از فرزندش متفاوت است. برای این کار باید فرزندتان را بشناسید. بهترین کار این است که طی یک مراسم در روزی که او آمادگی دارد، از ک خداحافظی کنید. شاید چند روز اول فرزندتان مقاومت، بی قراری و گریه کند، اما به تدریج به روش های دیگری برای سرگرم کردن خود پناه می برد. از هر روشی که برای آرام کردن فرزند خود استفاده می کنید، به یاد داشته باشید که نهایتا ۳ سال فرصت دارید.

از چه سنی باید مکیدن ک قطع شود

از چه سنی باید مکیدن ک قطع شود

 

 

 

 

 

منبع:https://144vahidiehpharmacy.ir/orthodontic-pacifier/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ک ,دندان ,ارتودنسی ,استفاده ,کودک ,نوزاد ,ک ارتودنسی ,دندان نوزاد ,برای دندان ,برای آرام ,مکیدن ک ,برای گرفتن ک ,ک ارتودنسی ک
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

freefilm-download2.parsablog.com بازی3بازی|دانلود بازی اندروید Micah وبسایت دربیران هندوانه Stacey پایگاه دانش مهندسی فناوری اطلاعات رشته مترجمی سوییچ بانکی و لویالتی